Brandweer blust autobrand Vincent van Goghlaan Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft de brandweer een autobrand geblust in het Vlissingse Middengebied. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Rond 03.45 uur werd de brandende auto ontdekt door de eigenaar, deze belde direct 112. De brand is aan de voorzijde van de auto begonnen ter hoogte van de motorkap.

- Advertentie -

De brandweer had het vuur binnen enkele minuten onder controle. Enkele politie-eenheden hebben in de omgeving nog een korte zoekslag gemaakt naar eventuele daders. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. Het voertuig is geborgen door een bergingsbedrijf, later zal specialistisch onderzoek volgen. De auto behoort tot een rijschool en zal voorlopig dus niet ingezet kunnen worden om rijlessen mee te volgen.

Bekijk hier de video: https://www.instagram.com/p/CHkO7C8FmFW/

- Advertentie -
Vorig artikelAuto over de kop op Sloeweg, bestuurster ongedeerd
Volgend artikelMan (26) met harddrugs op zak aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.