Proces-verbaal voor scheepskapitein na watervervuiling in havengebied

- Advertentie -

VLISSINGEN – De Landelijke Eenheid Zuidwest van de politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een scheepskapitein nadat olie in het water gekomen was.

Tijdens een surveillance in de haven werd de waterpolitie gewezen op de verontreiniging. Onderzoek leidde naar een schip waar overmatig veel olie in was gepompt met een ‘overloper’ als gevolg. De politie heeft de kapitein proces-verbaal aangezegd, ook is de waterkwaliteitbeheerder in kennis gesteld.

- Advertentie -

Het OM zal het proces-verbaal verder afhandelen, aldus de Landelijke Eenheid.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in Albert Heijn
Volgend artikelBrandweer haalt gewonde uit scheepsruim
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).