Brandweer haalt gewonde uit scheepsruim

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is er vanmiddag aan te pas gekomen om een gewonde persoon uit het ruim van een klein schip te halen dat afgemeerd lag in de Tweede Binnenhaven.

Twee brandweereenheden werden rond 13.00 uur opgeroepen naar de Visserijkade om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. De ladderwagen bleek al snel onnodig en kon terug naar de kazerne. In het ruim van een klein schip dat blijkens de opschriften voor sportvissen en sportduiken gebruikt wordt, bevond zich een gewonde persoon. Het kostte de nodige moeite om het slachtoffer op de kade te krijgen. De hulpverleners maakten gebruik van een kleine brancard en kabels van touw.

- ADVERTENTIE -

Spoedvervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist, de gewonde werd afgevoerd met een personenwagen. Ambulance en brandweer kregen een nieuwe oproep en verlieten de Visserijkade met zwaailicht en sirene.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!