Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie arresteerde gistermiddag rond 15.45 uur op de Dokter Nolsonstraat een 21-jarige verdachte uit Vlissingen, omdat hij mogelijk een gemeenteambtenaar wilde aanrijden.

De politie ontving een melding dat een Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA) op de Dokter Nolsonstraat een persoon tegenhield, nadat de verdachte inreed op de BOA. De verdachte trok kort daarvoor de aandacht, omdat hij tussen geparkeerde auto’s zich vreemd gedroeg.

Hij kon geen aannemelijke verklaring afleggen en in een auto lagen meerdere gasflessen. Bij het oproepen van de politie reed de verdachte met hoge snelheid weg en de opsporingsambtenaar kon ternauwernood voorkomen dat hij geraakt zou worden. De verdachte verzette zich tegen zijn arrestatie. Hij zit vast op verdenking van poging zware mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier