Kruispunt bij Souburgse watertoren gaat een weekend dicht voor onderhoud

© Archief-foto 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De gemeente pakt over ruim een week het kruispunt van de Sloeweg, de Bermweg, de A58 en de Havendorpweg aan. Het wordt dan een weekend lang afgesloten.

Vrijdag 11 december om 19.00 uur gaat de kant van de Bermweg dicht. Om 22.00 uur volgt de rest van het kruispunt. De stremming duurt tot maandagochtend 5.00 uur. Volgens de gemeente kan er verkeershinder en geluidsoverlast ontstaan. De geluidsoverlast komt door achteruitrijdende voertuigen, kraanwagens, hoogwerkers en zwaar gereedschap, ook ’s nachts.

- Advertentie -

Er worden lichtmasten, portalen, voorwaarschuwingsseinen en filemeldborden vervangen. Daarnaast legt de uitvoerder, Compass, detectielussen aan.

De toegenomen verkeersdrukte richting Vlissingen leidt regelmatig tot opstoppingen, volgens de gemeente is het bestaande verkeersregelsysteem verouderd.

Sinds afgelopen maandag is ook de Nieuwendijk afgesloten wegens onderhoud. Hier komen de werkzaamheden naar verwachting op vrijdagmiddag 11 december ten einde.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt gewonde uit scheepsruim
Volgend artikelVlissinger (21) aangehouden vanwege inrijden op BOA
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).