Brandweer blust voertuig op Bossenburghweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanavond een personenauto geblust die spontaan in brand vloog tijdens het rijden. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Rond 17.45 uur werd de brandweer uit Vlissingen opgeroepen voor een voertuigbrand op de Hercules Segherslaan. Eenmaal ter plekke bleek het te gaan om een voertuigbrand op de Bossenburghweg (N288).

- Advertentie -

De Bossenburghweg is afgesloten vanaf de rotonde bij de Sloeweg tot het kruispunt nabij de Rosenburglaan. Het voertuig, een BMW met Belgisch kenteken, vloog spontaan in brand. De oorzaak is nog niet bekend. De twee inzittenden van het voertuig raakten niet gewond en zijn door een taxi opgehaald.

Het voertuig is door de brand volledig verwoest. Een bergingsbedrijf is ter plekke en zal de auto bergen.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (21) aangehouden vanwege inrijden op BOA
Volgend artikelVier auto’s bij ongeval betrokken op snelweg bij Souburgse watertoren
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.