© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond uitgerukt voor een kleine schoorsteenbrand. Middels een hoogwerker heeft de brandweer het rookkanaal schoongemaakt.

Tegen zessen kwam er een melding binnen van een schoorsteenbrand in een woning aan de Gerbrandystraat in Vlissingen. Een tankautospuit en een hoogwerker van de vrijwillige brandweer uit Vlissingen werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een kleine brand. Vanuit de schoorsteen was lichte rook zichtbaar. De brandweer heeft het rookkanaal schoongemaakt met een speciale schoorsteenveger. De politie heeft een deel van de Gerbrandystraat afgesloten zodat de brandweer ongestoord kon werken. De bewoners waren op het moment van de brand in de woning aanwezig. Er raakte niemand gewond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier