Kleine brand in schoorsteen woning Gerbrandystraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond uitgerukt voor een kleine schoorsteenbrand. Middels een hoogwerker heeft de brandweer het rookkanaal schoongemaakt.

Tegen zessen kwam er een melding binnen van een schoorsteenbrand in een woning aan de Gerbrandystraat in Vlissingen. Een tankautospuit en een hoogwerker van de vrijwillige brandweer uit Vlissingen werden met spoed ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een kleine brand. Vanuit de schoorsteen was lichte rook zichtbaar. De brandweer heeft het rookkanaal schoongemaakt met een speciale schoorsteenveger. De politie heeft een deel van de Gerbrandystraat afgesloten zodat de brandweer ongestoord kon werken. De bewoners waren op het moment van de brand in de woning aanwezig. Er raakte niemand gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto beschadigd door brand, vermoedelijk opzet
Volgend artikelVoertuigen gaan in vlammen op tussen Buitenhaven en Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.