© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmorgen is de brandweer uitgerukt voor een voertuigbrand aan de Adriaen van de Vennestraat. Vermoedelijk is de auto met opzet in de brand gestoken.

Iets voor 07.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een autobrand in de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen. De vrijwillige brandweer spoedde zich naar de locatie samen met eenheden van de politie.

Bij aankomst van de brandweer was er geen sprake meer van vuur. Voor de zekerheid heeft de brandweer nog wel met één straal hogedruk de rechterachterzijde van de auto nat gemaakt. Vermoedelijk is het brandje daar begonnen.

Agenten hebben van een omwonende een verklaring opgenomen. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De schade aan de auto lijkt mee te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier