Het ongeval bij de Sloebrug. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Op de Badhuisstraat en de Nieuwe Vlissingseweg hebben zich vanmiddag binnen een half uur twee verkeersongevallen voorgedaan, in beide gevallen raakte iemand lichtgewond.

Even na 14.00 uur kwamen een 54-jarige fietser en een 44-jarige automobilist, allebei uit Vlissingen, met elkaar in botsing op de Badhuisstraat (foto onderaan). De fietser werd per ambulance naar de Huisartsenpost gebracht. De automobilist deed een blaastest en kon verder.

Kort daarop ontstond nogal wat schade op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Sloebrug (foto boven) waar twee personenwagens tegen elkaar botsten. Het leek erop dat iemand een rood verkeerslicht had genegeerd. Een wat oudere betrokkene had medische hulp nodig, ze werd opgevangen door agenten en vervolgens bekeken in de ambulance. Kuzee heeft de voertuigen geborgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier