Twee verkeersdeelnemers lichtgewond bij ongevallen in Vlissingen

Het ongeval bij de Sloebrug. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Op de Badhuisstraat en de Nieuwe Vlissingseweg hebben zich vanmiddag binnen een half uur twee verkeersongevallen voorgedaan, in beide gevallen raakte iemand lichtgewond.

Even na 14.00 uur kwamen een 54-jarige fietser en een 44-jarige automobilist, allebei uit Vlissingen, met elkaar in botsing op de Badhuisstraat (foto onderaan). De fietser werd per ambulance naar de Huisartsenpost gebracht. De automobilist deed een blaastest en kon verder.

Kort daarop ontstond nogal wat schade op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Sloebrug (foto boven) waar twee personenwagens tegen elkaar botsten. Het leek erop dat iemand een rood verkeerslicht had genegeerd. Een wat oudere betrokkene had medische hulp nodig, ze werd opgevangen door agenten en vervolgens bekeken in de ambulance. Kuzee heeft de voertuigen geborgen.

Vorig artikelDrie mannen opgepakt na opblazen privéauto politieagent
Volgend artikelAfgelopen weken in 7 winkels ingebroken, politie zoekt getuigen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier