Autorijder gezocht na ongeval bij Souburg

© Foto: Google Maps
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – De politie zoekt een man die mogelijk betrokken is geweest bij een klein ongeval, gistermiddag, op de snelweg A58.

Ter hoogte van Oost-Souburg, in de richting van Goes, raakten omstreeks 16.00 uur twee voertuigen beschadigd. Een 46-jarige man uit Serooskerke botste tegen de auto van een 39-jarige Vlissinger. Volgens de politie moest de Serooskerkenaar vermoedelijk uitwijken door onenigheid met een derde autorijder. Laatstgenoemde reed door.

- ADVERTENTIE -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weggereden automobilist zou een man zijn van zo’n veertig jaar. Mensen die meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!