Autorijder gezocht na ongeval bij Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie zoekt een man die mogelijk betrokken is geweest bij een klein ongeval, gistermiddag, op de snelweg A58.

Ter hoogte van Oost-Souburg, in de richting van Goes, raakten omstreeks 16.00 uur twee voertuigen beschadigd. Een 46-jarige man uit Serooskerke botste tegen de auto van een 39-jarige Vlissinger. Volgens de politie moest de Serooskerkenaar vermoedelijk uitwijken door onenigheid met een derde autorijder. Laatstgenoemde reed door.

- Advertentie -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weggereden automobilist zou een man zijn van zo’n veertig jaar. Mensen die meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen.

- Advertentie -
Vorig artikelAfgelopen weken in 7 winkels ingebroken, politie zoekt getuigen
Volgend artikelJongen (14) gewond bij steekincident in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).