Twee mannen aangehouden na vondst hennep in busje

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Agenten hebben na de vondst van een bus vol hennepplanten aan de Dreestraat twee mannen aangehouden. De dienders namen de bus en een personenauto in beslag.

Surveillerende agenten roken vannacht rond 01.50 uur een sterke henneplucht op de Dreestraat in Vlissingen. Ze zagen daar een geparkeerde bestelbus staan en ze zagen ook dat er een aantal personen wegliepen bij het voertuig. In de bus bleken heppenplanten te liggen.

- ADVERTENTIE -

In de omgeving van de bus zijn uiteindelijk twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 26-jarige Middelburger en een 21-jarige Oostburger. De bus en de auto van de 21-jarige verdachte zijn in beslag genomen. Er wordt verder onderzoek naar de zaak gedaan.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!