Man overvallen in woning, geld en waardepapieren gestolen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In een woning aan de Glacisstraat is donderdagavond een bewoner overvallen. Hij raakte niet gewond. Van de overvaller ontbreekt nog ieder spoor.

Het incident gebeurde rond 20.45 uur. Toen de man thuiskwam werd hij plotseling overvallen. De gewapende overvaller bedreigde het slachtoffer met een mes. Rond 21.00 uur verliet hij de woning met de buit, namelijk wat geld en waardepapieren.

De overvaller was een man met een stevig, gespierd postuur, hij is ongeveer 1.85 – 1.90 meter lang en leeftijd tussen 35 en 40 jaar. Hij droeg een grijze jas en witte sportschoenen.

De politie is op zoek naar mensen die meer over deze gewapende overval weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Vorig artikelScooterrijder lichtgewond bij aanrijding met bestelbusje
Volgend artikelTechnisch onderzoek politie in huis na overlijden bewoner
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier