Technisch onderzoek politie in huis na overlijden bewoner

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De afdeling forensische opsporing van de politie heeft vanmiddag en vanavond onderzoek gedaan in Papegaaienburg na het overlijden van een persoon in een woning.

Omstreeks 18.30 uur vertrok het onderzoeksteam met twee bussen uit de Kalkoensprenk. Anderhalf uur later stond een rouwauto voor de deur.

- Advertentie -

Rond kwart voor vier kwam de melding binnen van een medisch noodgeval. Meteen spoedden vijf politie-eenheden zich uit diverse richtingen naar het opgegeven adres. Minstens een van de agenten trok een oranje beschermingspak aan. Op het moment dat de eerste agenten binnen waren, werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

De helikopter landde op een speelveldje langs het Kleiwegpad. De politie bracht twee bemanningsleden per auto naar de woning. Even later werd duidelijk dat alle inspanningen niet het gewenste resultaat hadden opgeleverd.

Over de toedracht van het incident en de reden voor het sporenonderzoek is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelMan overvallen in woning, geld en waardepapieren gestolen
Volgend artikelPolitie ontdekt illegaal feest in bunker, 84 mensen op de bon
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).