Persoon loopt hoofwond op na botsing met trein

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Op de spoorwegovergang nabij het NS-station aan de Spoorstraat is aan het begin van de middag een persoon tegen een trein aangekomen. Het slachtoffer liep een hoofdwond op.

Om iets over 13.00 uur vanmiddag kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een aanrijding op de spoorwegovergang aan de Spoorstraat in Oost-Souburg. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen.

- Advertentie -

Omdat er sprake zou zijn van één of meerdere gewonden werden twee ambulanceteams en de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Boven het Grevelingenmeer werd de traumahelikopter geannuleerd.

Volgens getuigen staat een trein midden op de overgang stil en zou er een persoon tegen de trein zijn aangekomen. Het slachtoffer zou hierbij een hoofdwond hebben opgelopen. De trein kwam uit Middelburg en was onderweg naar Vlissingen.

Het slachtoffer is inmiddels per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, dat gebeurde zonder spoed. Om iets voor 14.00 uur begon de trein weer zachtjes te rijden in de richting van Vlissingen. Ook werd op een bord op het station aangegeven dat de hinder voorbij is en dat de normale dienstregeling weer opgepakt is.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ontdekt illegaal feest in bunker, 84 mensen op de bon
Volgend artikelPolitie ontdekt drugs en messen in auto in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.