Persoon loopt hoofwond op na botsing met trein

0
© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Op de spoorwegovergang nabij het NS-station aan de Spoorstraat is aan het begin van de middag een persoon tegen een trein aangekomen. Het slachtoffer liep een hoofdwond op.

Om iets over 13.00 uur vanmiddag kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een aanrijding op de spoorwegovergang aan de Spoorstraat in Oost-Souburg. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen.

Omdat er sprake zou zijn van één of meerdere gewonden werden twee ambulanceteams en de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Boven het Grevelingenmeer werd de traumahelikopter geannuleerd.

Volgens getuigen staat een trein midden op de overgang stil en zou er een persoon tegen de trein zijn aangekomen. Het slachtoffer zou hierbij een hoofdwond hebben opgelopen. De trein kwam uit Middelburg en was onderweg naar Vlissingen.

Het slachtoffer is inmiddels per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, dat gebeurde zonder spoed. Om iets voor 14.00 uur begon de trein weer zachtjes te rijden in de richting van Vlissingen. Ook werd op een bord op het station aangegeven dat de hinder voorbij is en dat de normale dienstregeling weer opgepakt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier