Politie ontdekt illegaal feest in bunker, 84 mensen op de bon

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagavond laat een feest in een bunker aan de Oostelijke Bermweg ontdekt en beëindigd. 84 mensen kregen een bekeuring en twee mannen werden gearresteerd.

Agenten ontdekten een uitnodiging op social media. De deelnemers verzamelden zich zaterdagavond bij een benzinestation langs de A58 bij Oost-Souburg. Het feest werd gehouden in een bunker aan de Oostelijke Bermweg. De politie trof in de bunker een grote groep jongeren aan. Zij werden een voor een naar buiten gehaald en kregen een proces-verbaal voor het negeren van de avondklok en voor groepsvorming. In totaal kregen 84 mensen een bekeuring. Twee mannen uit Hardinxveld-Giessendam (26) en Vlissingen (38) werden aangehouden voor een overtreding van de algemene plaatselijke verordening. Ze werden naar een politiecellencomplex gebracht. Na verhoor mochten ook zij met een proces-verbaal vertrekken.

- ADVERTENTIE -

Agenten troffen nadien in de bunker een flinke hoeveelheid drugs op de grond aan. Naast deze drugs werd ook geluidsapparatuur meegenomen. Aan het eind van de actie werd de sfeer nog grimmig. De politie deelde enkele klappen met de wapenstok uit. Hierna keerde de rust snel terug en gingen alle jongeren weg. Bij de actie waren zo’n vijftien agenten en twee politiehonden betrokken. De politie werd geholpen door de Koninklijke Marechaussee.

- ADVERTENTIE -