Scootmobieler omvergereden op Paul Krugerstraat

0
© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De berijder van een scootmobiel is vanmiddag naar het ziekenhuis vervoerd nadat hij in botsing kwam met een bestelbusje.

Beide voertuigen reden over de Paul Krugerstraat en kwamen uit de richting van het stadhuis. De scootmobieler, op het fietspad, wilde bij de kruising met de Scheldestraat rechtdoor oversteken. Tegelijkertijd sloeg de bestuurder van het busje rechtsaf de Scheldestraat in. Hij verzuimde daarbij voorrang te geven.

Het slachtoffer belandde op het wegdek. Totdat de hulpdiensten ter pekke waren, ontstond een kleine opstopping, een lijnbus van Connexxion moest op weg naar het centrum omrijden via de Badhuisstraat. Ambulance-medewerkers vervoerden de gewonde naar een plek verderop in de Scheldestraat voor behandeling om het kruispunt te ontzien. Uiteindelijk brachten ze hem zonder spoed naar het ziekenhuis.

De bestelbus, met Litouws nummerbord, liep een paar krassen en deukjes op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier