Landelijke eenheid politie oefent reddingsactie met helikopters bij Het Eiland

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Politie en KNRM hebben vandaag een reddingsoefening gehouden bij Het Eiland met bootjes en twee helikopters.

De helikopters van de Landelijke Eenheid stegen op vanaf het grasveld bij de politielocatie aan de Piet Heinkade en keerden daar ook terug. In de Binnenhaven lag een deelnemer aan de oefening, vanuit de helikopter kreeg hij telkens een reddingsboei toegeworpen. Tussen de vluchten door werd er geëvalueerd.

- Advertentie -

Op het water assisteerde de KNRM met rubberboot Lieven Hendrik, de politie gebruikte de P174.

- Advertentie -
Vorig artikelScootmobieler omvergereden op Paul Krugerstraat
Volgend artikelMan (26) aangehouden voor schennispleging
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).