Fietsster gewond afgevoerd na aanrijding met auto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een fietsende vrouw is vandaag aan het einde van de middag aangereden bij de kruising van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan.

Op en rond het kruispunt ontstaan regelmatig onoverzichtelijke situaties, het is niet de eerste keer dat iemand er gewond raakt. Over de precieze toedracht van het ongeval vanmiddag zijn geen mededelingen gedaan. De vrouw lag op het wegdek nabij het fietspad langs de President Rooseveltlaan, de betrokken auto stond op de Bloemenlaan met de voorzijde richting Hogeweg.

Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De autobestuurder heeft een blaastest gedaan.

Ruim een uur later snelden politie en ambulancedienst naar de Boulevard Bankert. Op het voetgangersgedeelte tegenover Fredsons bevond zich een Duitssprekende vrouw met problemen. Attente bewoners van een nabijgelegen flat hadden een dekbed naar beneden gebracht teneinde onderkoeling te voorkomen.

Onderzoek in de ambulance leerde dat er geen reden tot spoedvervoer was. De vrouw kon even later in de auto stappen bij haar man en kinderen.

Vorig artikelPolitie zoekt gestolen motor maar vindt henneptoppen
Volgend artikelVerdachte winkeldiefstal verzet zich tegen aanhouding in woning
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier