Politie zoekt gestolen motor maar vindt henneptoppen

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.

De dienders waren op vrijdagavond op zoek naar een gestolen motor. Ze hadden informatie dat deze mogelijk op de Jan Vermeerlaan zou staan. Bij het schuurtje van de woning spraken ze de 20-jarige verdachte aan. Ze vroegen of ze in het schuurtje mochten kijken en zagen vervolgens de zak gevuld met henneptoppen liggen. Daarop is de man direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

- ADVERTENTIE -

De hennep is in beslag genomen. Er werd ook nog een shell (vuurwerk) gevonden, ook deze is in beslag genomen.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelHond ingezet bij controle douane in Poolse winkel
Volgend artikelFietsster gewond afgevoerd na aanrijding met auto
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen voor op deze website. Contacteer ons als je nieuwstips hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier