Politie zoekt gestolen motor maar vindt henneptoppen

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.

De dienders waren op vrijdagavond op zoek naar een gestolen motor. Ze hadden informatie dat deze mogelijk op de Jan Vermeerlaan zou staan. Bij het schuurtje van de woning spraken ze de 20-jarige verdachte aan. Ze vroegen of ze in het schuurtje mochten kijken en zagen vervolgens de zak gevuld met henneptoppen liggen. Daarop is de man direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

De hennep is in beslag genomen. Er werd ook nog een shell (vuurwerk) gevonden, ook deze is in beslag genomen.

Vorig artikelHond ingezet bij controle douane in Poolse winkel
Volgend artikelFietsster gewond afgevoerd na aanrijding met auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier