Man aangehouden met acht cilinders lachgas in kofferbak

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond bij de Aldi een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden die rondreed met een flinke hoeveelheid lachgas.

Agenten zagen de man kort voor het ingaan van de avondklok met hoge snelheid rijden in het centrum en gingen achter de wagen aan voor een controle. Onderweg negeerde de bestuurder een gebodsbord en een doorgetrokken streep.

Op de Komstraat, bij de Aldi, kon de bestuurder aangesproken worden. De agenten zagen op de achterbank een fles met lachgas. Ze gingen over tot aanhouding omdat de man weigerde mee te werken aan controle van de kofferbak.

De man ging naar het cellencomplex, zijn auto naar het politiebureau. In de kofferbak werden acht volle cilinders lachgas aangetroffen. Het vervoeren hiervan mag alleen met een vergunning. Die had de man niet. Hij is vandaag gehoord.

Vorig artikelPolitie zoekt daders van reeks bekladdingen in Koudekerke
Volgend artikelOverlastgever verzet zich tegen aanhouding
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier