Brandweer haalt kabelgoten voor zonnepanelen van dak in Oost-Souburg

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Vanmorgen in alle vroegte heeft de brandweer uit Vlissingen middels een hoogwerker twee kabelgoten van een dak gehaald in Oost-Souburg. Door de wind bestond het gevaar dat deze naar beneden zouden komen.

Om iets voor 06.30 uur kreeg de brandweer uit Vlissingen een melding van stormschade aan de Ritthemsestraat in Oost-Souburg. De brandweer ging zonder spoed met een hoogwerker ter plaatse.

Bij de desbetreffende woning was door de storm al een kabelgoot naar beneden gekomen. De andere twee lagen nog op het dak, maar de kans was zeer groot dat ook deze door de wind naar beneden zouden komen. De brandweer heeft de goten van het dak gehaald en overhandigd aan de eigenaresse.

Volgens de bewoonster van het huis dienden de kabelgoten om de snoeren van de nog aan te leggen zonnepanelen weg te werken. Bij het aanbrengen van de goten is vergeten deze te verzwaren zodat ze niet door de wind weggeblazen konden worden.

Vorig artikelOfficiers van dienst urenlang op boulevard voor losliggend dak tijdens storm
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor zinkende boot in Buitenhaven
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier