Mogelijke drugsdealer (22) na korte achtervolging aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag een 22-jarige man uit Middelburg aangehouden die op het Stadhuisplein hard- en softdrugs bleek te bezitten.

Surveillerende agenten zagen de jongeman staan op het Stadhuisplein in Vlissingen. De agenten besloten hem te controleren en troffen in de buddyseat van zijn brommer een zak aan met hard- en softdrugs.

De jongen rende ervandoor, maar kon tegen 17.30 uur worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij wordt vandaag gehoord.

De politie nam contact op met de ouders van de jongeman. Die gaven de politie toestemming om in zijn slaapkamer te zoeken. Ook daar werden verpakkingen met drugs gevonden.

In totaal werd 20 gram cocaïne, 11 gram hasj en 134 gram wiet in beslag genomen. De agenten troffen een geldbedrag van enkele honderden euro’s aan. Ook de brommer van de 22-jarige Middelburgse jongeman is meegenomen.

Vorig artikelFietser mogelijk bewust aangereden, politie zoekt getuigen
Volgend artikelBestuurder verliest macht over het stuur en belandt op vangrail A58
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier