Fietser mogelijk bewust aangereden, politie zoekt getuigen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is gistermiddag mogelijk bewust aangereden in Westerzicht. Er ontstond een schermutseling waarna twee personen in de auto wegvluchtten. Het is niet bekend waarom de fietser werd aangereden.

De aanleiding is dus onbekend, maar een 42-jarige man uit Vlissingen fietste zaterdagmiddag rond 13.30 uur door Westerzicht en werd mogelijk bewust door een auto aangereden. Het slachtoffer viel. De bijrijder stapte uit en greep de man vast, maar de fietser verweerde zich. Daarna zijn twee mannen in de auto gevlucht.

- Advertentie -

Het gaat om een blauwe personenauto met waarschijnlijk een buitenlands kenteken. De mannen spraken Duits respectievelijk Frans. De politie doet buurtonderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelArrestatieteam valt woning in Vlissingen binnen na tip over vuurwapen
Volgend artikelMogelijke drugsdealer (22) na korte achtervolging aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.