Fietser mogelijk bewust aangereden, politie zoekt getuigen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Een fietser is gistermiddag mogelijk bewust aangereden in Westerzicht. Er ontstond een schermutseling waarna twee personen in de auto wegvluchtten. Het is niet bekend waarom de fietser werd aangereden.

De aanleiding is dus onbekend, maar een 42-jarige man uit Vlissingen fietste zaterdagmiddag rond 13.30 uur door Westerzicht en werd mogelijk bewust door een auto aangereden. Het slachtoffer viel. De bijrijder stapte uit en greep de man vast, maar de fietser verweerde zich. Daarna zijn twee mannen in de auto gevlucht.

- ADVERTENTIE -

Het gaat om een blauwe personenauto met waarschijnlijk een buitenlands kenteken. De mannen spraken Duits respectievelijk Frans. De politie doet buurtonderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelArrestatieteam valt woning in Vlissingen binnen na tip over vuurwapen
Volgend artikelMogelijke drugsdealer (22) na korte achtervolging aangehouden
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier