Politie treft vuurwapen aan in woning Scheldestraat na melding

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Scheldestraat in Vlissingen werd in de nacht van woensdag op donderdag een vuurwapen in beslag genomen. Door de politie werden drie verdachten aangehouden.

Het vuurwapen werd aangetroffen na een melding dat er in een woning in de Scheldestraat een wapen aanwezig zou zijn. Agenten gingen de woning binnen en troffen het wapen aan. De drie verdachten die zijn aangehouden betreffen de bewoner van het pand, een 47-jarige Vlissingse man en een 28-jarige Vlissingse vrouw. De bewoner heeft ook nog aangifte gedaan van bedreiging tegen de 47-jarige man.

- Advertentie -

De politie vraagt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met dit incident in de Scheldestraat om contact op te nemen. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).

- Advertentie -
Vorig artikelFietser lichtgewond bij Gamma
Volgend artikelMan uit Goes (18) aangehouden voor zware mishandeling van vriendin
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.