Man uit Goes (18) aangehouden voor zware mishandeling van vriendin

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op 26 maart jl. is een 18-jarige Goesenaar aangehouden wegens zware mishandeling van zijn vriendin. De man zit nog vast.

De twee waren onderweg naar Vlissingen. In de auto ontstond een ruzie. Die ruzie liep uit op een zware mishandeling waar verschillende mensen getuige van waren. Deze getuigen meldden dat een man het vrouwelijke slachtoffer schopte en sloeg. De man zou er vervolgens lopend vandoor zijn gegaan, de vrouw was weggereden in de auto.

- Advertentie -

Agenten maakten een zoekslag en troffen beide betrokkenen uiteindelijk aan bij de huisartsenpost in Vlissingen. De man is meteen aangehouden, de vrouw heeft op een later moment aangifte gedaan. Zij raakte behoorlijk gewond. Door de politie zijn meerdere getuigen gehoord.

De Goesenaar is ingesloten in een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie treft vuurwapen aan in woning Scheldestraat na melding
Volgend artikelPolitie controleert 19 voertuigen bij grote controle in Vlissingen-Oost
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.