Man uit Goes (18) aangehouden voor zware mishandeling van vriendin

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Op 26 maart jl. is een 18-jarige Goesenaar aangehouden wegens zware mishandeling van zijn vriendin. De man zit nog vast.

De twee waren onderweg naar Vlissingen. In de auto ontstond een ruzie. Die ruzie liep uit op een zware mishandeling waar verschillende mensen getuige van waren. Deze getuigen meldden dat een man het vrouwelijke slachtoffer schopte en sloeg. De man zou er vervolgens lopend vandoor zijn gegaan, de vrouw was weggereden in de auto.

- ADVERTENTIE -

Agenten maakten een zoekslag en troffen beide betrokkenen uiteindelijk aan bij de huisartsenpost in Vlissingen. De man is meteen aangehouden, de vrouw heeft op een later moment aangifte gedaan. Zij raakte behoorlijk gewond. Door de politie zijn meerdere getuigen gehoord.

De Goesenaar is ingesloten in een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelPolitie treft vuurwapen aan in woning Scheldestraat na melding
Volgend artikelPolitie controleert 19 voertuigen bij grote controle in Vlissingen-Oost
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier