Gewonden bij burenruzie in Vlissingse wijk Rosenburg

De hulpdiensten in de Suze Groeneweglaan in Vlissingen. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Rond het middaguur zijn er bij een burenruzie in de wijk Rosenburg twee gewonden gevallen. Over de ernst van het letsel is niets bekend. Er is nog niemand door de politie aangehouden.

Omstreeks 12.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een burenruzie aan de Suze Groeneweglaan in Vlissingen. Meerdere politie-eenheden en een ambulance werden opgeroepen, dit omdat er tijdens de ruzie twee personen gewond zouden zijn geraakt.

Volgens Willem-Jan Uytdehage, woordvoerder van de politie, is er nog niemand aangehouden. Wel hebben de twee betrokken partijen aangekondigd dat ze aangifte gaan doen van mishandeling.

Uytdehage laat weten dat een man en een vrouw, hoogstwaarschijnlijk een stel, door ambulancemedewerkers zijn nagekeken. Over de ernst van het letsel kon de zegsman niets zeggen. “We zullen de beide partijen vandaag nog contacteren zodat er aangifte gedaan kan worden. Wij gaan alle betrokkenen uitnodigen voor een gesprek op het politiebureau en er zal een onderzoek worden ingesteld”, aldus Uytdehage.

Vorig artikelPolitie controleert 19 voertuigen bij grote controle in Vlissingen-Oost
Volgend artikelPoes vlucht uit boom in Westerzicht als brandweer haar wil redden
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier