Koperdief slaat toe op dak van verzorgingshuis Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht hebben politieagenten een koperdief op heterdaad aangehouden. De man had koper geknipt op het dak van een verzorgingshuis aan de Koudekerkseweg.

Getuigen hoorden iemand lopen op het dak van Ter Reede en belden de politie. Agenten kwamen aan bij het gebouw en zagen iemand op het dak lopen. De politieagenten klommen zelf ook op het dak, maar de koperdief had dat al gauw in de gaten en klom er aan de andere kant vanaf. De agenten zagen waar hij heen rende en gaven dit door aan hun collega’s. Die konden vlak buiten de poorten van het verzorgingshuis de man aanhouden.

- Advertentie -

Het betreft een 47-jarige Vlissinger. Bij hem is gereedschap in beslag genomen. Hij is ingesloten en wordt verhoord. De agenten op het dak troffen geknipte koperdraden aan die klaarlagen om meegenomen te worden.

- Advertentie -
Vorig artikelWandelaar gewond na opzettelijke aanrijding door mountainbikers
Volgend artikelMan slaat kennis met houten balk in Walstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.