Koperdief slaat toe op dak van verzorgingshuis Vlissingen

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Vannacht hebben politieagenten een koperdief op heterdaad aangehouden. De man had koper geknipt op het dak van een verzorgingshuis aan de Koudekerkseweg.

Getuigen hoorden iemand lopen op het dak van Ter Reede en belden de politie. Agenten kwamen aan bij het gebouw en zagen iemand op het dak lopen. De politieagenten klommen zelf ook op het dak, maar de koperdief had dat al gauw in de gaten en klom er aan de andere kant vanaf. De agenten zagen waar hij heen rende en gaven dit door aan hun collega’s. Die konden vlak buiten de poorten van het verzorgingshuis de man aanhouden.

Het betreft een 47-jarige Vlissinger. Bij hem is gereedschap in beslag genomen. Hij is ingesloten en wordt verhoord. De agenten op het dak troffen geknipte koperdraden aan die klaarlagen om meegenomen te worden.

Vorig artikelWandelaar gewond na opzettelijke aanrijding door mountainbikers
Volgend artikelMan slaat kennis met houten balk in Walstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier