Wandelaar gewond na opzettelijke aanrijding door mountainbikers

- Advertentie -

DISHOEK – De politie zoekt getuigen van een opzettelijke aanrijding vanmiddag in Dishoek. Een wandelaar werd aangereden door mountainbikers en raakte gewond.

Het incident gebeurde vanmiddag rond 14.00 uur op het Duinpad in Dishoek waar een wandelaar (66) uit Vlissingen opzettelijk aangereden zou zijn door twee mountainbikers. De wandelaar schrok en gooide een appel naar de fietsers. Een andere mountainbiker, die vermoedelijk bij de eerste twee hoorde, gaf vervolgens tijdens het passeren een dreun aan de 66-jarige wandelaar. Deze viel in de bosjes en liep een hoofdwond op. De fietsers gingen ervandoor.

- Advertentie -

De politie zoekt getuigen die het voorval hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden na klachten geluidsoverlast
Volgend artikelKoperdief slaat toe op dak van verzorgingshuis Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.