Botsing drie auto’s met flinke schade, betrokkene: ‘Straatrace’

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Hobeinstraat is zojuist grote schade ontstaan bij een botsing tussen drie personenwagens.

Een van de auto’s behoort toe aan een maaltijdbezorger uit de straat, volgens een medewerker van het bedrijf hielden de andere wagens een straatrace. Dit is niet officieel bevestigd. Het wegdek ligt vol brokstukken. Een koplamp belandde enkele tientallen meters verderop.

- Advertentie -

Twee inzittenden zijn onderzocht door het opgetrommelde ambulancepersoneel. Ook de brandweer en marechaussee geven acte de présence. De politie heeft een deel van de straat afgezet en doet onderzoek naar de toedracht.

De botsing deed zich voor omstreeks 20.45 uur op de kruising van de Hobeinstraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat. Veel buurtbewoners kwamen hun woningen uit nadat ze een klap hoorden.

Update – De politie heeft een van de bestuurders meegenomen, dit zou gebeurd zijn naar aanleiding van een drugstest.

- Advertentie -
Vorig artikelMan slaat kennis met houten balk in Walstraat
Volgend artikelGewonde op Edisonweg door val met elektrische step
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).