Douane en politie doorzoeken auto na ongeval Paul Krugerstraat

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen die betrokken raakte bij een botsing met letsel op de Paul Krugerstraat is vanmiddag uitgebreid doorzocht.

De bestuurder was op dat moment al door agenten meegenomen. Onduidelijk is nog waarom.

- Advertentie -

Medewerkers van douane en politie zochten naar verborgen ruimtes en bekeken alle spullen in het voertuig, inclusief de inhoud van bagage in de kofferbak. Enkele objecten werden op de motorkap gelegd en gefotografeerd. Daar zat in ieder geval een pakje sigaretten bij. Over de reden van de actie is niets bekendgemaakt.

De personenwagen kwam om 17.10 uur in botsing met de scooter van een jonge vrouw. Beide verkeersdeelnemers reden in de richting van de Keersluisbrug. De auto had schade rechtsvoor, de scooter aan de achterzijde. De vrouw werd behandeld in de ambulance en zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Twintig minuten na aankomst van de politie voerden agenten de autobestuurder af.

Twee personen met een busje, mogelijk kennissen of familie van het slachtoffer, haalden de scooter op. Tegen 18.30 uur nam bergingsbedrijf Kuzee de auto mee.

- Advertentie -
Vorig artikelJongetje met step aangereden op Trompweg
Volgend artikelMotorrijder komt ten val in West-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).