Motorrijder komt ten val in West-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Op de Kerklaan in West-Souburg is vanmiddag een motorrijder weggegleden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 13.58 uur rukten politie en ambulancedienst met hoge spoed uit naar een ongeval in West-Souburg. Het betrof een motorrijder die was gevallen. Omstanders verleenden eerste hulp en daarna namen de ambulancebroeders het over. Het slachtoffer werd eerst gecontroleerd in de ambulance en moest daarna mee naar het ziekenhuis. De ambulance vertrok met spoed.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Vorig artikelDouane en politie doorzoeken auto na ongeval Paul Krugerstraat
Volgend artikelWielrenner gewond afgevoerd na aanrijding op kruising fietspaden bij Dishoek
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier