Vlissinger aangehouden op verdenking van brandstichting Hobeinstraat

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De woningbrand afgelopen nacht aan de Hobeinstraat is vermoedelijk aangestoken, de politie heeft een man aangehouden in zijn huis aan de Boterbloemlaan.

Dat meldt de politie zojuist. Vanochtend rond 05.00 uur belde een volgens de politie ‘verwarde’ man naar de meldkamer. Toen agenten bij diens huis aan de Boterbloemlaan gearriveerd waren, vertelde hij dat hij de woning aan de Hobeinstraat in brand had gestoken. Plotseling bedreigde de man een huisgenoot met een hamer. Hij werd meteen gearresteerd.

- Advertentie -

Getuigen zeiden afgelopen nacht in de Hobeinstraat al tegen de eerste politie-agenten ter plekke dat ze een man op een mountainbike hadden zien wegfietsen. Mogelijk betrof het de verdachte. De verdachte is naar Torentijd gebracht en wordt op dit moment verhoord.

Zie ook:
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Hobeinstraat (24 mei 2021)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie onderzoekt ‘covid-sterren’ op bunkers langs de kust
Volgend artikelTraumahelikopter vliegt naar Vlissingen na ongeluk in woning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).