Politie onderzoekt ‘covid-sterren’ op bunkers langs de kust

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Onbekenden hebben op vier bunkers langs de Duinweg schilderingen aangebracht in de vorm en kleur van jodensterren. In plaats van ‘jood’ staat er ‘covid’.

De politie zag de afbeeldingen vanochtend na een melding, neemt de zaak serieus en stelt onderzoek in. Getuigen wordt gevraagd zich te melden. De eigenaar van de bunkers, het waterschap, is vandaag ingelicht.

- Advertentie -

Iemand vraagt op het Instagram-account van de Walcherse politie of het niet beter was de graffiti te verwijderen zonder verdere aandacht. Hierop antwoordt een politiemedewerker: “Ik snap je bedoeling. Maar dit is zichtbaar vanaf de openbare weg. Dat kan echt niet, we gaan ervoor de dader boven water te krijgen”.

- Advertentie -
Vorig artikelVeel rookontwikkeling bij woningbrand in Hobeinstraat
Volgend artikelVlissinger aangehouden op verdenking van brandstichting Hobeinstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).