Man in achterhoofd gestoken op trottoir Korenbloemlaan

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Bij een steekincident in de Korenbloemlaan is vandaag tegen de avond een man gewond geraakt, omstanders troffen hem aan met een mes in zijn achterhoofd.

Het slachtoffer (27) zat op een muurtje tussen de Leliënlaan en de Singel, volgens getuigen was hij daar luid roepend naar toe gelopen vanaf de plek waar hij gestoken werd, op het trottoir van de Korenbloemlaan tussen de Leliënlaan en de Rozengracht.

De politie heeft de hele straat afgezet tot aan het bruggetje over de Vlissingse Watergang. Het gebied wordt als ‘plaats delict’ aangemerkt. Ook een deel van de Rozengracht is afgesloten.

Het slachtoffer stapte met het mes in zijn achterhoofd de ambulance in. Een traumahelikopter landde op het grasveld tussen de Sottegemstraat en de Arbeidstraat.

Zojuist is het slachtoffer naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie doet onderzoek met een team van de afdeling Forensische Opsporing.

Vorig artikelMan en vrouw aangehouden voor beroving en mishandeling
Volgend artikelVerdachte aangehouden in Antwerpen na steekincident Korenbloemlaan
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier