Man en vrouw aangehouden voor beroving en mishandeling

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een man uit Vlissingen is vannacht rond 03.00 uur mishandeld en beroofd in het tunneltje aan het Bossenburghpad, bij Westerzicht.

Het slachtoffer was met een vriend in het tunneltje. Een man en een vrouw kwamen op hem af, trapten hem en namen zijn telefoon af. Tegen de politie verklaarde het slachtoffer dat hij de twee kende. Er zou al langer een conflict bestaan.

Agenten gingen naar de woning van een van de verdachten en troffen beide personen aan: een man (32) en vrouw (43). Ze werden aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex. Uit een speekseltest bleek dat de man onder invloed van cocaïne en THC was. De vrouw reageerde positief op THC. Een GGD-arts nam bloedmonsters af.

Vandaag worden de twee verdachten gehoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en diefstal. Zijn telefoon is volgens de politie niet teruggevonden.

Vorig artikelFietsende vrouw lichtgewond bij aanrijding
Volgend artikelMan in achterhoofd gestoken op trottoir Korenbloemlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier