Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Een man uit Vlissingen is vannacht rond 03.00 uur mishandeld en beroofd in het tunneltje aan het Bossenburghpad, bij Westerzicht.

Het slachtoffer was met een vriend in het tunneltje. Een man en een vrouw kwamen op hem af, trapten hem en namen zijn telefoon af. Tegen de politie verklaarde het slachtoffer dat hij de twee kende. Er zou al langer een conflict bestaan.

- ADVERTENTIE -

Agenten gingen naar de woning van een van de verdachten en troffen beide personen aan: een man (32) en vrouw (43). Ze werden aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex. Uit een speekseltest bleek dat de man onder invloed van cocaïne en THC was. De vrouw reageerde positief op THC. Een GGD-arts nam bloedmonsters af.

Vandaag worden de twee verdachten gehoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en diefstal. Zijn telefoon is volgens de politie niet teruggevonden.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelFietsende vrouw lichtgewond bij aanrijding
Volgend artikelMan in achterhoofd gestoken op trottoir Korenbloemlaan
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier