Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Een 30-jarige man uit Vlissingen is gisteren aan het einde van de middag aangehouden omdat hij agenten beledigde en vervolgende probeerde te ontkomen.

Agenten constateerden dat de man rond 16.45 uur geen voorrang verleende aan voetgangers die op de President Rooseveltlaan wilde oversteken en gaven de bestuurder een stopteken.

- ADVERTENTIE -

De automobilist weigerde zijn rijbewijs te laten zien en mee te werken aan de controle. Hij kreeg te horen dat hij een bekeuring zou krijgen voor het niet tonen van zijn rijbewijs en voor het niet verlenen van voorrang bij een voetgangersoversteekplaats. De man schold vervolgens de agenten uit en daarop is hij aangehouden voor belediging.

De verdachte probeerde nog te ontkomen aan zijn aanhouding. Hij is geboeid en naar het cellencomplex overgebracht en verhoord. Een officier van justitie heeft een boete van 400 euro opgelegd en daarna is de man in vrijheid gesteld.  

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelMan aangevallen met schroevendraaier door huisgenoot
Volgend artikelMan (47) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier