Man (30) aangehouden na uitschelden agenten

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 30-jarige man uit Vlissingen is gisteren aan het einde van de middag aangehouden omdat hij agenten beledigde en vervolgende probeerde te ontkomen.

Agenten constateerden dat de man rond 16.45 uur geen voorrang verleende aan voetgangers die op de President Rooseveltlaan wilde oversteken en gaven de bestuurder een stopteken.

- Advertentie -

De automobilist weigerde zijn rijbewijs te laten zien en mee te werken aan de controle. Hij kreeg te horen dat hij een bekeuring zou krijgen voor het niet tonen van zijn rijbewijs en voor het niet verlenen van voorrang bij een voetgangersoversteekplaats. De man schold vervolgens de agenten uit en daarop is hij aangehouden voor belediging.

De verdachte probeerde nog te ontkomen aan zijn aanhouding. Hij is geboeid en naar het cellencomplex overgebracht en verhoord. Een officier van justitie heeft een boete van 400 euro opgelegd en daarna is de man in vrijheid gesteld.  

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangevallen met schroevendraaier door huisgenoot
Volgend artikelMan (47) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.