Man aangevallen met schroevendraaier door huisgenoot

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Bij een conflict in een woning aan de Paul Krugerstraat is vannacht een man lichtgewond geraakt nadat een huisgenoot hem met een schroevendraaier had geraakt.

Omstreeks 01.20 uur zijn agenten opgeroepen om naar de woning toe te gaan vanwege een melding. Ter plekke bleek dat er onenigheid was ontstaan en daarbij heeft verdachte een huisgenoot met een schroevendraaier geraakt.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer bekeken maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de verdachte had een verwonding opgelopen bij het incident en is voordat hij naar het cellencomplex is overgebracht behandeld bij de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte zit vast voor verhoor.

Vorig artikelJongetje valt op het strand vanaf Boulevard Evertsen
Volgend artikelMan (30) aangehouden na uitschelden agenten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier