Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Bij een conflict in een woning aan de Paul Krugerstraat is vannacht een man lichtgewond geraakt nadat een huisgenoot hem met een schroevendraaier had geraakt.

Omstreeks 01.20 uur zijn agenten opgeroepen om naar de woning toe te gaan vanwege een melding. Ter plekke bleek dat er onenigheid was ontstaan en daarbij heeft verdachte een huisgenoot met een schroevendraaier geraakt.

- ADVERTENTIE -

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer bekeken maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de verdachte had een verwonding opgelopen bij het incident en is voordat hij naar het cellencomplex is overgebracht behandeld bij de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte zit vast voor verhoor.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelJongetje valt op het strand vanaf Boulevard Evertsen
Volgend artikelMan (30) aangehouden na uitschelden agenten
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier