Flexteam valt pand binnen in binnenstad Vlissingen

Het flexteam vanmorgen bij het pand aan de Walstraat. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen in alle vroegte is het flexteam van de politie een pand binnengevallen aan de Walstraat in Vlissingen. Het is onduidelijk of er iemand is aangehouden.

Om iets na 06.00 uur vielen 5-6 leden van het flexteam een pand binnen op de hoek van de Walstraat en de Nieuwstraat. Tijdens de inval ging het alarm van het pand af zodat omwonenden werden gewekt. Het zou gaan om de bovenverdieping.

- Advertentie -

Kort na de inval kwamen medewerkers van de recherche een kijkje nemen. Of er iemand is aangehouden is niet bekend. Een woordvoerster van de politie bevestigt de inval maar kan verder geen informatie verstrekken omdat het om een lopend onderzoek van de recherche gaat.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie schiet man neer op Jozef Israëlslaan
Volgend artikelNeergeschoten man (32) viel agent aan met mes
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.