Flexteam valt pand binnen in binnenstad Vlissingen

Het flexteam vanmorgen bij het pand aan de Walstraat. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmorgen in alle vroegte is het flexteam van de politie een pand binnengevallen aan de Walstraat in Vlissingen. Het is onduidelijk of er iemand is aangehouden.

Om iets na 06.00 uur vielen 5-6 leden van het flexteam een pand binnen op de hoek van de Walstraat en de Nieuwstraat. Tijdens de inval ging het alarm van het pand af zodat omwonenden werden gewekt. Het zou gaan om de bovenverdieping.

Kort na de inval kwamen medewerkers van de recherche een kijkje nemen. Of er iemand is aangehouden is niet bekend. Een woordvoerster van de politie bevestigt de inval maar kan verder geen informatie verstrekken omdat het om een lopend onderzoek van de recherche gaat.

Vorig artikelPolitie schiet man neer op Jozef Israëlslaan
Volgend artikelNeergeschoten man (32) viel agent aan met mes
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier