Neergeschoten man (32) viel agent aan met mes

De omgeving werd kort na het incident groots afgezet voor onderzoek. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De man die gisteravond door de politie werd neergeschoten op de Jozef Israëlslaan is een 32-jarige man uit Oost-Souburg. De man zou een politieagent hebben aangevallen met een mes.

De agenten waren bezig met de controle van een persoon toen rond 18.50 uur de man uit Oost-Souburg naar hen toeliep en een van de agenten aanviel met een mes. De Souburger was niet betrokken bij de controle. De agent liep lichte verwondingen op.

- Advertentie -

De man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is buiten levensgevaar en in het ziekenhuis aangehouden. Hij zal worden gehoord door rechercheurs. Omdat de agent zijn vuurwapen heeft gebruikt onderzoekt de Rijksrecherche het incident.

Zie ook:
Politie schiet man neer op Jozef Israëlslaan (28-06-2021)

- Advertentie -
Vorig artikelFlexteam valt pand binnen in binnenstad Vlissingen
Volgend artikelScooters raken elkaar bij Sloebrug
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.