De omgeving werd kort na het incident groots afgezet voor onderzoek. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – De man die gisteravond door de politie werd neergeschoten op de Jozef Israëlslaan is een 32-jarige man uit Oost-Souburg. De man zou een politieagent hebben aangevallen met een mes.

De agenten waren bezig met de controle van een persoon toen rond 18.50 uur de man uit Oost-Souburg naar hen toeliep en een van de agenten aanviel met een mes. De Souburger was niet betrokken bij de controle. De agent liep lichte verwondingen op.

- ADVERTENTIE -

De man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is buiten levensgevaar en in het ziekenhuis aangehouden. Hij zal worden gehoord door rechercheurs. Omdat de agent zijn vuurwapen heeft gebruikt onderzoekt de Rijksrecherche het incident.

Zie ook:
Politie schiet man neer op Jozef Israëlslaan (28-06-2021)

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelFlexteam valt pand binnen in binnenstad Vlissingen
Volgend artikelScooters raken elkaar bij Sloebrug
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier