Brandweer haalt bezoekers uit Het Arsenaal na sluitingstijd

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man en een vrouw zijn vandaag aan het begin van de avond binnengesloten in Het Arsenaal, na een half uur heeft de brandweer het tweetal bevrijd.

Het koppel bracht een bezoek aan de attractie en kwam rond sluitingstijd, 18.00 uur, met de lift uit de toren naar beneden. Daar bleek het voltallige personeel al vertrokken. Alle buitendeuren zaten dicht.

- Advertentie -

“We hadden verwacht dat er wel zou worden omgeroepen dat ze gingen sluiten, maar dat gebeurde niet”, zei de man na afloop. Hij belde vanuit het gebouw eerst naar de nummers van Het Arsenaal die hij kon vinden. Daar kreeg hij automatische boodschappen. En dus werd het 112.

De brandweer van de post Olympiaweg gebruikte een speciale sleutel om een deur aan de achterzijde te openen. Rond half zeven konden de bezoekers naar buiten. De vrouw toonde zich verheugd dat in ieder geval de lift nog functioneerde aangezien ze door omstandigheden met een kruk loopt.

- Advertentie -
Vorig artikelWielrenner botst tegen auto op Bermweg
Volgend artikelMan aangehouden voor heling van een AED
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).