Wielrenner botst tegen auto op Bermweg

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Een man die met een groepje Vlaamse wielrenners over de Bermweg reed is vanmiddag hard in aanraking gekomen met een passerende auto.

Omstreeks half drie reden twaalf mannen en vrouwen in de richting van het Buitenhavenpad toen een van hen tegen een tegemoetkomende auto botste. De man raakte gewond aan zijn achterhoofd, binnen enkele minuten werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer, volgens zijn wielervrienden ruim zestig jaar oud, was aanspreekbaar. Hij werd na behandeling op het wegdek in een vacuüm-matras naar de ambulance gebracht. De politie nam intussen verklaringen op van betrokkenen en getuigen.

Kort na 15.00 uur landde de traumahelikopter op een grasveldje langs de Stuart Makkersstraat. Een arts van het Mobiel Medisch Team onderzocht het slachtoffer en besloot tot vervoer per ambulance naar het ziekenhuis in Goes.

De overgebleven elf wielrenners vertrokken daarna in de richting van de veerboot.

Vorig artikelJerrycans met chemische stof vallen in Noordzee, kustgemeenten waarschuwen
Volgend artikelBrandweer haalt bezoekers uit Het Arsenaal na sluitingstijd
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier