Aangehouden man die gezinsleden bedreigde is 39-jarige Vlissinger

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De man die vannacht door een arrestatieteam is aangehouden omdat hij zijn gezinsleden bedreigde, is een 39-jarige Vlissinger. In de woning werd een handvuurwapen en een zwaard aangetroffen.

Bij de politie kwam vannacht een melding binnen dat er in een woning aan de Hobeinstraat in Vlissingen geschoten zou zijn. Ook zou de bewoner zijn gezinsleden hebben bedreigd.

Er kwamen vervolgens verschillende eenheden van de politie ter plaatse die de straat afsloten en zicht hielden op de woning. Rond 01.50 uur kwam er een arrestatieteam ter plekke die de woning binnen ging. Daar werd de bewoner, een 39-jarige man uit Vlissingen, aangehouden. Bij het doorzoeken van de woning werd er een handvuurwapen, verschillende nepvuurwapens en een zwaard in beslag genomen. De bewoner is ingesloten. Of er daadwerkelijk geschoten is word onderzocht.

Zie ook:
Man bedreigt gezinsleden, arrestatieteam verricht aanhouding (05-08-2021)

Vorig artikelMan bedreigt gezinsleden, arrestatieteam verricht aanhouding
Volgend artikelAutobestuurder rijdt door na botsing met bromfietser
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier