Man bedreigt gezinsleden, arrestatieteam verricht aanhouding

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft een arrestatieteam van de politie een man aangehouden nadat hij zijn gezinsleden zou hebben bedreigd. In de woning was mogelijk een vuurwapen aanwezig.

Omstreeks 02.15 uur viel een arrestatieteam de woning aan de Hobeinstraat binnen. De verdachte zou in de woning zijn gezinsleden hebben bedreigd. Omdat er mogelijk een vuurwapen in de woning aanwezig was, besloot de politie een arrestatieteam ter plekke te laten komen. Uiteindelijk werd de deur geforceerd waarop de man werd aangehouden.

- Advertentie -

Tijdens de inval werd de Hobeinstraat gedeeltelijk afgezet. Rond 03.00 uur was de actie afgerond, in de woning deed de politie nog wel onderzoek. Of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelJacht uitgebrand op Westerschelde, opvarenden snel gered
Volgend artikelAangehouden man die gezinsleden bedreigde is 39-jarige Vlissinger
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.