Man bedreigt gezinsleden, arrestatieteam verricht aanhouding

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vannacht heeft een arrestatieteam van de politie een man aangehouden nadat hij zijn gezinsleden zou hebben bedreigd. In de woning was mogelijk een vuurwapen aanwezig.

Omstreeks 02.15 uur viel een arrestatieteam de woning aan de Hobeinstraat binnen. De verdachte zou in de woning zijn gezinsleden hebben bedreigd. Omdat er mogelijk een vuurwapen in de woning aanwezig was, besloot de politie een arrestatieteam ter plekke te laten komen. Uiteindelijk werd de deur geforceerd waarop de man werd aangehouden.

Tijdens de inval werd de Hobeinstraat gedeeltelijk afgezet. Rond 03.00 uur was de actie afgerond, in de woning deed de politie nog wel onderzoek. Of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen, is niet bekend.

Vorig artikelJacht uitgebrand op Westerschelde, opvarenden snel gered
Volgend artikelAangehouden man die gezinsleden bedreigde is 39-jarige Vlissinger
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier