Autobestuurder rijdt door na botsing met bromfietser

© Foto: C. v/d J. / 12Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar de bestuurder van een personenwagen die vanmiddag doorreed na een ongeval op de De Willem Ruysstraat.

De bestuurder sloeg omstreeks 15.30 uur vanaf de rotonde bij de Aagje Dekenstraat de De Willem Ruysstraat in, hij of zij verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan een bromfietser die over dezelfde rotonde naar de Scheldestraat reed. De automobilist vertrok meteen in de richting van de Keersluisbrug.

- ADVERTENTIE -

Een getuige zag het nummerbord, belde 112 en gaf even later het kenteken door aan de toegesnelde politie. Tussendoor hielp hij met het in veiligheid stellen van de brommer. Het voertuig moest opgetild worden.

Ambulancepersoneel bekeek de bestuurder in verband met een pijnlijk been, uiteindelijk bracht de politie hem naar huis.

- ADVERTENTIE -