Vlissinger (22) krijgt rijverbod vanwege rijden onder invloed

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Een 22-jarige Vlissinger werd maandagavond aangehouden omdat hij onder invloed van drugs een auto bestuurde.

Agenten zetten de man met zijn auto rond 19.45 uur aan de kant op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Even tevoren zagen zij dat de man met zijn telefoon in zijn hand zat. Ze spraken de automobilist aan op het gebruik van zijn telefoon en roken tijdens het gesprek de geur van hennep.

Na het doen van een speekseltest bleek de man positief op het gebruik van THC (de werkzame stof in hasj en wiet). Hij moest mee naar het bureau voor de afname van een bloedmonster. Dat nam een GGD-arts bij hem af.

De politie stuurt het bloedmonster op naar het NFI dat het gaat onderzoeken. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. De Vlissinger kreeg een rijverbod van 24 uur.

Vorig artikelVrouw geschept door bestelbus op Bloemenlaan Vlissingen
Volgend artikelMarechaussee haalt drie Marokkaanse verstekelingen van vrachtschip
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier