Marechaussee haalt drie Marokkaanse verstekelingen van vrachtschip

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN-OOST – De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen zondag drie Marokkanen van een vrachtschip gehaald in de haven van Vlissingen. Het trio zat als verstekeling op de boot.

Het schip was vanuit Antwerpen onderweg naar Engeland. Voor de Zeeuwse kust werden de drie mannen ontdekt. In de haven van Vlissingen werden ze vervolgens van boord gehaald.

Vrijdagavond ontdekte de Marechaussee ook verstekelingen op een plezierjacht. Het ging hier op 16 Albanese vluchtelingen. Een helikopter van de Kustwacht assisteerde bij de controle. Twee Oekraïners van 34 en 36 jaar zijn aangehouden. De twee verdachten zijn ingesloten en worden morgen voor de Rechter-Commissaris geleid. De recherche van de Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Alle vreemdelingen zijn het vreemdelingentraject ingegaan volgens de Marechaussee.

Vorig artikelVlissinger (22) krijgt rijverbod vanwege rijden onder invloed
Volgend artikelPolitie pakt twee personen op voor bedreiging en huisvredebreuk
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier