Man gearresteerd voor mogelijke schietpartij

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In de Gasthuisstraat is donderavond mogelijk op een man geschoten. Later in de nacht is hiervoor in de Kasteelstraat een man gearresteerd.

Omstreeks 20.30 uur verscheen een geschrokken 31-jarige inwoner uit Vlissingen op het politiebureau. Hij zei dat een bekende van hem vermoedelijk had geschoten. De man was niet gewond geraakt en was naar het politiebureau gerend. De politie startte een onderzoek op. Zo werd in de Gasthuisstraat de omgeving afgezet. Ook werden enkelen mensen verhoord.

Rond 00.30 uur werd in een woning aan de Kasteelstraat een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden. In de woning werd een onderzoek ingesteld. Er werd geen vuurwapen gevonden. De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt vrijdag verhoord.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Heeft u meer informatie bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via0800-7000.

Vorig artikelVrouw (69) aangehouden na verlaten plaats ongeval in Vlissingen
Volgend artikelMotorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier