Man gearresteerd voor mogelijke schietpartij

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Gasthuisstraat is donderavond mogelijk op een man geschoten. Later in de nacht is hiervoor in de Kasteelstraat een man gearresteerd.

Omstreeks 20.30 uur verscheen een geschrokken 31-jarige inwoner uit Vlissingen op het politiebureau. Hij zei dat een bekende van hem vermoedelijk had geschoten. De man was niet gewond geraakt en was naar het politiebureau gerend. De politie startte een onderzoek op. Zo werd in de Gasthuisstraat de omgeving afgezet. Ook werden enkelen mensen verhoord.

- Advertentie -

Rond 00.30 uur werd in een woning aan de Kasteelstraat een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden. In de woning werd een onderzoek ingesteld. Er werd geen vuurwapen gevonden. De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt vrijdag verhoord.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Heeft u meer informatie bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw (69) aangehouden na verlaten plaats ongeval in Vlissingen
Volgend artikelMotorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.