Motorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de ochtend vond er op de kruising van de Sloeweg en de Gerbrandystraat een ongeval plaats tussen een motorrijder en een personenauto. De motorrijder raakte door de botsing gewond.

Om iets voor 12.00 uur vanmiddag gebeurde het ongeval op de kruising van de Sloeweg met de Gerbrandystraat en de Koudekerkseweg in Vlissingen. De motorrijder, afkomstig uit Vlissingen, raakte door het ongeval gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is niets bekend. De bestuurster van de personenauto kwam met de schrik vrij.

- Advertentie -

Beide voertuigen liepen door de klap schade op. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto getakeld. Vanwege het ongeval was het oponthoud flink bij de kruising. De politie regelde ter plekke de overige verkeer.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gearresteerd voor mogelijke schietpartij
Volgend artikelBrandweer naar meerdere stormschade meldingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.