Motorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Aan het einde van de ochtend vond er op de kruising van de Sloeweg en de Gerbrandystraat een ongeval plaats tussen een motorrijder en een personenauto. De motorrijder raakte door de botsing gewond.

Om iets voor 12.00 uur vanmiddag gebeurde het ongeval op de kruising van de Sloeweg met de Gerbrandystraat en de Koudekerkseweg in Vlissingen. De motorrijder, afkomstig uit Vlissingen, raakte door het ongeval gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is niets bekend. De bestuurster van de personenauto kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen door de klap schade op. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto getakeld. Vanwege het ongeval was het oponthoud flink bij de kruising. De politie regelde ter plekke de overige verkeer.

Vorig artikelMan gearresteerd voor mogelijke schietpartij
Volgend artikelBrandweer naar meerdere stormschade meldingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier