Man (33) aangehouden voor wapenbezit en bedreiging

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 33-jarige man uit Vlissingen is zondag middag op de Calandstraat door de politie aangehouden ter zake wapenbezit en bedreiging. Hij liep daar met een mes door de straat en bedreigde de agenten die ter plaatse kwamen. De politiemensen trokken bij de arrestatie uit voorzorg hun vuurwapen.

De politie kreeg zondagmiddag omstreeks 13.30 uur een melding dat op de Calandstraat een man liep die met een mes aan het zwaaien was. Agenten zagen de bedoelde man in de voortuin van een woning staan. De dienders herkenden de veelpleger van eerdere meldingen. Hij had inderdaad een mes in zijn handen.

- ADVERTENTIE -

Agenten hebben bij de arrestatie uit voorzorg hun vuurwapen ter hand genomen omdat de verdachte aanvankelijk niet reageerde op hun aanroepen om zijn handen te laten zien. Uiteindelijk liet hij het mes vallen en spreidde hij zijn armen, waarna hij kon worden geboeid. Hij riep daarbij nog diverse dreigementen naar de politiemensen.

In een tas die hij bij had werd nog een tweede mes aangetroffen. De verwarde verdachte is in verzekering gesteld. Hij is door een arts bezocht. 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier