Brandweer naar meerdere stormschade meldingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanochtend meerde meldingen van stormschade gehad in de gemeente Vlissingen. Zowel in Vlissingen als in Oost-Souburg.

De brandweer van Middelburg en Oost-Souburg zijn vanochtend al meerdere keren uitgerukt voor stormschade meldingen. De eerste melding begon in Oost-Souburg op de Zaanstraat omstreeks 05.30 uur. De tweede melding deed zich voor de Vrijburgstraat in Vlissingen, daar is de brandweer van Middelburg omstreeks 06.20 uur naar toe uitgerukt. Vrijwel direct daarna deed zich een andere stormschade melding voor op de Koudekerseweg in Koudekerke. Daar is de brandweer van Koudekerke naartoe gestuurd samen met de officier van dienst.

- Advertentie -

De volgende melding kwam omstreeks 08.05 uur binnen. Op de Rosenburglaan in Vlissingen was een boom op de weg was gevallen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en daarna overgedragen aan de gemeente. De brandweer is hierna terugkeert naar de kazerne.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen
Volgend artikelMan (33) aangehouden voor wapenbezit en bedreiging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.