Brandweer naar meerdere stormschade meldingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanochtend meerde meldingen van stormschade gehad in de gemeente Vlissingen. Zowel in Vlissingen als in Oost-Souburg.

De brandweer van Middelburg en Oost-Souburg zijn vanochtend al meerdere keren uitgerukt voor stormschade meldingen. De eerste melding begon in Oost-Souburg op de Zaanstraat omstreeks 05.30 uur. De tweede melding deed zich voor de Vrijburgstraat in Vlissingen, daar is de brandweer van Middelburg omstreeks 06.20 uur naar toe uitgerukt. Vrijwel direct daarna deed zich een andere stormschade melding voor op de Koudekerseweg in Koudekerke. Daar is de brandweer van Koudekerke naartoe gestuurd samen met de officier van dienst.

De volgende melding kwam omstreeks 08.05 uur binnen. Op de Rosenburglaan in Vlissingen was een boom op de weg was gevallen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en daarna overgedragen aan de gemeente. De brandweer is hierna terugkeert naar de kazerne.

Vorig artikelMotorrijder en personenauto botsen op kruising Vlissingen
Volgend artikelMan (33) aangehouden voor wapenbezit en bedreiging
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier